RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Buffon gjør comeback

Sist oppdatert:
Gianluigi Buffon er tilbake mellom stengene etter et halvt år på sidelinjen.

32-åringen har ikke vært på banen siden Italias åpningskamp i VM, mot Paraguay i sommer. Da måtte Buffon byttes ut ved pause med store smerter i ryggen. Torsdag gjør Juventus-keeperen sitt etterlengtede comeback, melder klubben på sin hjemmeside.

Coppa Italia er trolig det eneste trofeet Juventus har mulighet til å vinne denne sesongen. Dermed blir torsdagens kamp mot Catania viktig for den gamle storklubben.

Marco Storari, som har voktet Juventus-buret i Buffons fravær, vil nå mest sannsynlig bli henvist til benken. Dette til tross for at han har vært blant Juventus' beste spillere denne sesongen.

En som trolig gleder seg over Buffons comeback er landslagssjef Cesare Prandelli. Italia topper sin kvalifiseringsgruppe til EM 2012, men er nok likevel tilfreds med å få landets beste keeper tilbake fra skade.

Den tidligere Parma-keeperen er av mange regnet som verdens beste keeper, og fikk etter VM 2006 Lev Yashin prisen, som går til turneringens beste keeper.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere