RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VIL UNNGÅ LEICESTER: Gianluigi Buffon mener Juventus vil ha alt å tape mot Leicester.
VIL UNNGÅ LEICESTER: Gianluigi Buffon mener Juventus vil ha alt å tape mot Leicester. Foto: Stefano Rellandini (Reuters)

Buffon vil unngå Leicester

Sist oppdatert:
Juventus-keeper Gianluigi Buffon håper laget unngår Leicester når kvartfinalene i mesterligaen trekkes.

I en pott med lag som både Real Madrid og Barcelona, er det kun laget som ligger på 15.-plass i Premier League som Buffon håper å unngå når trekningen unnagjøres.

- Det er et farlig lag med mye lidenskap som kan skape trøbbel for motstandere som tar initiativ i kampen, sa Buffon etter at Juventus hadde slått Porto 1-0 hjemme og 3-0 sammenlagt i åttedelsfinalen.

- Mot dem vil vi ha alt å tape, sa Buffon.

Leicester har fått en ny start etter at Claudio Ranieri ble erstattet av Craig Shakespeare.

Laget tapte 1-2 i Sevilla i det som ble Ranieris siste kamp som sjef, men i returoppgjøret ledet Shakespeare laget til 2-0-seier og sikret avansement med 3-2 sammenlagt. Dermed lever mesterligadrømmen for fjorårssesongens seriemester videre.

Shakespeare uttalte etter kampen at det ikke er noe i veien for at laget kan være et overraskelseslag i mesterligaen på samme måte som i Premier League forrige sesong.

- Vi kan fort være overraskelseslaget. Vi vet det er noen veldig bra lag, akkurat som det var i forrige runde, sa Leicester-manageren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere