RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
1-0: Aalesunds Henrik Rørvik Bjørdal setter inn 1-0 forbi keeper Espen Bugge Pettersen. FOTO: NTB scanpix
1-0: Aalesunds Henrik Rørvik Bjørdal setter inn 1-0 forbi keeper Espen Bugge Pettersen. FOTO: NTB scanpix Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Bugge Pettersen: - Vi er for små rett og slett

Sist oppdatert:
Gedigen keepertabbe av Sten Grytebust holdt ikke for Strømsgodset i comebacket til Marcus Pedersen.

AALESUND - STRØMSGODSET 2-1 (1-0):

Torsdag ble det klart at Marcus Pedersen vender tilbake til Strømsgodset etter flere mislykkede opphold utenlands og nå sist i Brann.

Drøye 24 timer senere fikk han noe overraskende tillit fra start for drammenserne mot Aalesund. Men det skulle ikke bli den tilbakekomsten Pedersen hadde ønsket seg.

- Dette er helt fantastisk for oss. Vi er i en situasjon der vi trenger tre poeng, og vi er ekstremt glade for å ta tre poeng mot et så godt lag som Strømsgodset, sa Aalesund-trener Trond Fredriksen rett etter kamp til TV 2.

I en underholdene fotballkamp på Color Line Stadion startet hjemmelaget best og kom til flere kvalifiserte sjanser, men Espen Bugge Pettersen i Strømsgodset-målet ryddet unna.

Etter cirka 20 minutter tok Strømsgodset mer over og kun en god Sten Grytebust holdt hjemmelaget inne i kamp. Spesielt nære var Iver Fossum etter et bra angrep fra blåtrøyene.

Men i det bortelaget hadde våknet, så servet Edvard Skagestad en lang ball opp mot Leke James inne i 16-meteren til Strømsgodset.

James knuste sin oppasser i lufta og la tilbake til Henrik Rørvik Bjørdal som i full fart bredsidet ballen utagbart til side for Bugge Pettersen.

Enkelt, effektivt og 1-0.

Det var Strømsgodset-keeperen lite fornøyd med da han gikk av til pause.

Vi er for små rett og slett, sa Bugge Pettersen til TV 2 i pausen.

Om det var han som fortsatte pause-snakken i bortelagets garderobe vites ikke, men det tok ikke mer enn ett minutt av andre omgang før det stod 1-1.

UTLIGNET: Bassel Jradi. FOTO: NTB scanpix

Bassel Jradi kom seg løs inne i 16-meteren og fra skrått hold avsluttet han rett på Grytebust. Men utrolig nok klarte ikke Aalesund-keeperen å forhindre scoring og dermed 1-1.

Heldigvis for Grytebust, som ellers stod en fantastisk kamp og ble kåret til Aalesunds beste, så vet Mos fortsatt hvor målet står.

Etter 62 minutter fikk den tidligere Vålerenga-, Tromsø- og FC København-spilleren muligheten fra 16 meter.

Mos takket og bukket og sendte de oransje opp i ledelsen igjen.

- Det var utrolig deilig. Vi har slitt litt i det siste, så dette smakte godt. Alle viste at de ville ha tr poeng i dag, sa Mos til TV 2 rett etter kamp.

- Det viktigste er at vi fikk tre poeng, men selvfølgelig det også viktig for meg å score, avlsuttet spissen.

Strømsgodset presset på, men kom aldri nærmere enn treverket fra Peter Orry Larsen.

Med tre poeng, så klatret Aalesund litt vekk fra nedrykksstriden og opp på 9. plass med 25 poeng.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere