Bundesligastjerner arrestert på bordell

Foto: Afp

Skal ha vært innblandet i en bilulykke tidligere på kvelden.

06.07.11 12:37

Tre Kaiserslautern-spillere er i trøbbel.

Ifølge den tyske avisa The Local, er Tobias Sippel, Thanos Petsos og Ivo Ilicevic arrestert og mistenkt for fyllekjøring. I tillegg skal de ha kjørt på en parkert bil og stukket av.

Spillerne festet sammen søndag kveld, og hendelsen skal ha funnet sted sent samme natt. Etter den påståtte påkjørselen, skal de tre ha kjørt videre til et bordell, der de fortsatte festingen.

Et vitne skal ha alarmert politiet, som senere fant bilen utenfor bordellet. Der ble også spillerne arrestert og tatt med på politistasjonen.

Jurist Paul Schreider bekrefter overfor Bild at hendelsen er under etterforskning, og fortsatt er det uklart hvem av spillerne som kjørte bilen. Likevel fikk keeperen Tobias Sippel beslaglagt førerkortet på stedet.

Spillerne ble senere samme natt løslatt fra arresten.

Kaiserslautern-direktør Stefan Kuntz er svært misfornøyd med situasjonen spillerne har satt seg selv og klubben i, og skal ha tatt en alvorsprat med de tre involverte på tirsdagens trening.

I en uttalelse sier klubben at de er klar over situasjonen, men vil ikke kommentere den mens den ennå er under etterforskning.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.