RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKUFFET: Juventus skuffet mot Sassuolo.
SKUFFET: Juventus skuffet mot Sassuolo. Foto: Giampiero Sposito (Reuters)

Bunnlag stoppet Juventus' seiersrekke

Nå er Roma like bak.

Juventus måtte se sin prikkfrie seriestart ryke i 1-1-kampen borte mot lille Sassuolo i italiensk serie A lørdag.

Poengtapet måtte komme til slutt for Torino-klubben, men de fleste hadde regnet med en grei seier mot nedrykksplasserte Sassuolo. Slik gikk det ikke.

Simone Zaza tok hjemmelaget i føringen etter 13 minutter. Juve-keeper Gianluigi Buffon reddet først forsøket fra angriperen, men Zaza sto klar på returen og ordnet 1-0. Målet skapte vill jubel på tribunene.

Zaza er spilleren som scoret det første målet i Italias 2-0-seier over Norge på Ullevaal i EM-kvalifiseringsåpningen forrige måned.

Sassuolo klarte ikke å holde på ledelsen i mer enn seks minutter. Vertenes målvakt var sjanseløs da Paul Pogba lobbet ballen i nettmaskene.

Selv om Juventus hadde rikelig med tid igjen, klarte ikke tittelforsvareren å score det avgjørende målet. Langt ut i overtiden fikk Simone Padoin, som var blant Juventus' ubenyttede reserver, rødt kort for sin oppførsel på sidelinjen.

Resultatet betyr at Juventus topper serie A ett poeng foran Roma etter sju kamper. Sistnevnte kom seg raskt tilbake på vinnersporet med 3-0-seier over ChievoVerona lørdag. Det var viktig for Roma å sikre en ny trepoenger etter det bitre 2-3-tapet for nettopp Juventus i forrige runde.

Mattia Destro tok Roma i ledelsen etter bare fire minutters spill i den italienske hovedstaden. Han headet i mål et hjørnespark fra Miralem Pjanic. Angriperen har scoret i samtlige av de tre siste seriekampene.

ChievoVerona skapte svært lite og var samtidig gavmilde i forsvar. Det utnyttet Adem Ljajic da han doblet til 2-0 på en pasning fra Roma-legenden Francesco Totti (38) etter 25 minutter.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere