RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Burnley må vinne

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Med sju kamper igjen er Burnley pisket til å vinne

Av Kurt Leirvåg (gjestetipper)

Etter åtte serierunder stod Burnley med tolv poeng. Fire seire på hjemmebane og fire tap på bortebane. Og for de som husker godt kom en av seirene mot selveste Manchester United. 23 serierunder senere har Burnley kun doblet poengfangsten og da er det åpenbart at det lukter nedrykk av Burnley. De siste tre hjemmekampene mot henholdvis Portsmouth, Stoke og Wolverhampton har kun innbrakt ett poeng, og Turf Moor er ikke blitt den redningen for Burnley som det så ut for i starten av sesongen.

PS. Tips til Tippeligakampene og kveldskampene søndag kommer søndag formiddag.

Men søndag tror vi Burnley benytter sjansen til å komme a poeng med West Ham og Hull (27 poeng) og kun være en svakere målforskjell fra å være over streken. Motstander Blackburn har riktignok vært inne i en bra periode, men bortestatistikken er fortsatt begredelige 1-3-11. Med sine 38 poeng er Blackburn havnet i ingenmannsland og selv om dette er et slags lokaloppgjør mener vi Burnley er et bra spill på Langoddsen tidlig søndag ettermiddag.

Tidlig spillestopp
Norsk Tipping betaler 2,50 for Burnley-seier, og merk for all del at kampen har spillestopp allerede kl 12:55.
Kampen spilles som single, innsats 200 kroner, frist 12.55:
2. Burnley - Blackburn 2,50 - 3,00 - 2,40
Klikk her for å sette 200 kroner på at Burnley vinner.

Gjestetipper Øivind Grøstad: Satser på Kongsvinger til 7,65 i odds
Søndagens tippetips leser du her

Spennende outsidere:

Av øvrige kamper som spilles tidlig søndag ettermiddag, merker vi oss at nyopprykkede Åtvidaberg er overbetalt mot Halmstad. Svenske eksperter mener Halmstad er en soleklar nedrykkskandidat denne sesongen, og da kan vi ikke anbefale spill på hjemmelaget til 1,60. Halmstad ble utspilt og ydmyket av Elfsborg sist helg (tapte 0-6) og selv om Åtvidaberg foreløpig er uten poeng, er denne kampen mye mer åpen enn oddsen indikerer. 4,20 på Åtvidaberg kan dras med i eventuelle systemspill.

Dårlige betalte favoritter
...er det i Italia, men det er nok en bra sjanse for at både Napoli (kamp 25) og Sampdoria (kamp 22) innfrir i sine respektive hjemmekamper. Både Juventus og Fiorentina har vist svært variable takter denne sesongen, og til bunnodds er det bare å styre unna disse lagene.

Kveldsmenyen
Seks kamper fra Tippeligaen samt flere interessante oppgjør fra Europa står på kveldsmenyen til Norsk Tipping. Vi kommer tilbake til disse kampene i en egen sak utover formiddagen og spillemessig ser kvelden bra ut.

Nyttige lenker for oddsspill:
Langoddsprogrammet
Følg kampene LIVE her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere