RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Butt med mål i comebacket

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Den tidligere Manchester United-spilleren ble tatt imot som en helt i Hong Kong.

Nicky Butt (35) ga seg som fotballspiller da Newcastle sikret opprykket til Premier League i mai, men så ble det for kjedelig uten fotballen for den tidligere Manchester United-yndlingen. Én telefonsamtale fra Steven Lo i Hong Kong var alt som skulle til. Nicky Butt var tilbake på fotballbanen igjen tirsdag.

I overkant av 8.000 tilskuere fikk se Nicky Butt herje på midtbanen til Hong Kongs topplag, South China. Med tøffe taklinger og finurlige pasninger imponerte 35-åringen i comebacket sitt.

Etter 64 minutter kronet han comebacket med et fantastisk frisparkmål. Noen minutter etterpå kunne han sikret seieren for topplaget fra straffemerket, men tverrliggeren sto i veien.

– Det var et fint mål og jeg likte å være tilbake på banen. Vi får se om jeg blir her permanent. Det er mye som skal på plass før det skjer, men forhåpentligvis likte fansen det de så, sa Butt etter kampen.

Butt er der i første omgang på korttidskontrakt.

South China vant seriekampen mot TSW Pegasus 2-1, og leder tilagsserien i Hong Kong.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere