*Nettavisen* Sport.

Byr på Bentley

Foto: Trond Reidar Teigen (Scanpix)

Etter nesten én måned med spekulasjoner fikk Odd onsdag kveld endelig et skriftlig bud på Bentley (21).

Direktør Tore Andersen karakteriserer tilbudet fra Lierse som «interessant».

Onsdag kveld tikket det inn et skriftlig bud fra Peter Kovacs’ belgiske klubb Lierse. Odd-direktør Tore Andersen vil ikke fortelle hvor mye det var på, men mener det er såpass interessant at det er grunnlag for videre dialog.

– Vi syns det var et interessant tilbud, og nå har vi sendt et motkrav i retur. Så får vi se om det er mulighet for å gå ytterliggere videre med Lierse i denne saken. Men akkurat nå forholder vi oss rolig til vi hører fra Lierse igjen, sier Andersen til Telemarksavisa.

Bentley har som kjent kun ett år igjen av kontrakten med Odd, og har signalisert at det er små muligheter for at han forlenger i Skien. Odd vil trolig ha opp i mot fire millioner kroner for nigerianeren. For de mye mindre enn det, kan det bli vanskelig å hente inn en fullverdig erstatter, noe de etter det TA erfarer ønsker å gjøre.

– Når det gjelder en eventuell erstatter for Bentley, så er det alltid sånn at det er hovedtrenerens oppgave å holde seg oppdatert på markedet og de mulighetene som eventuelt finnes. Men vi har ikke kommet så langt i dialogen med Lierse at vi allerede har gått ut og henvendt oss til andre klubber for å finne en erstatter. Det er fortsatt et godt stykke fram til det, sier Andersen. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag