RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bytur sist – landslaget neste?

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
Sist oppdatert:
Landslagsledelsen lover at Rosenborgs festløve bare blir vurdert på sportslige kriterier når landslagstroppen tas ut tirsdag.

BERGEN (Nettavisen) Brann – Rosenborg 0-0

Det har vært litt av en uke for RBK-spiss Steffen Iversen. Søndag tok han seg en bytur i Oslo sammen med andre landslagsspillere. Da Norge-troppen skulle møte mandag var Iversen ikke å se. Som kjent hadde han forsovet seg og ble så kastet ut av landslagstroppen.

Dagene i ettertid har vært tunge.

- Det er klart det var dumt det som skjedde, spesielt de fire fem neste dagene. Det var ikke noe kjekt. Du gjør deg noen tanker, nå håper jeg bare andre lærer av den feilen jeg gjorde, sier Iversen til Nettavisen.

- Opp til Åge
Tirsdag leser Åge Hareide opp 23 navn som skal være med i landslagstroppen til kampen mot Island 6. september. Iversen håper han blir tatt med og at han vurderes på lik linje med de andre spillerne.

- Jeg håper selvsagt å bli vurdert på sportslig grunnlag, men det er opp til Åge om han vil ha meg med. Det har vært noen tøffe dager nå, men den saken gjorde vi oss ferdig med ganske tidlig, så får vi se på tirsdag, sier Iversen.

Assistenttrener på landslaget Ola By Rise gir Iversen skryt for hans opptreden mot Brann søndag, men innrømmer at han hadde håpet å se enda bedre takter. Han lover imidlertid at det bare vil være sportslige grunner som legges til grunn for om Iversen blir plukket ut til Island-kampen.

- Vi la den saken død ganske tidlig. Både jeg og Åge har pratet om det og det er ikke unaturlig at vi snakker med spillere når situasjoner har oppstått. I forhold til neste landskamp er det selvsagt sportslige kriterier han (Iversen) blir vurdert ut fra – på lik linje med alle de andre, sier By Rise til Nettavisen.

Aktuell
Til Island-kampen skal landslagsledelsen plukke ut tre keepere. De aktuelle navnene er Rune Jarstein (Rosenborg), Jon Knudsen (Stabæk), Håkon Opdal (Brann) og Thomas Myhre (dersom han er skadefri, Viking). Opdal hadde lenge beslag på keeperplassen på landslaget. Etter flere svake forestillinger i vinter og etter sesongstart ble han til slutt skjøvet helt ut i kulden. Han var blant annet ikke

Med tre keepere til Island-kampen er han igjen aktuell.

- Spillere kan spille seg inn og ut av troppen. Jeg ønsker ikke å si noe om han (Opdal) blir tatt med på tirsdag så du får vente og se, avslutter By Rise og smiler bredt.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere