RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty / All Over Press)

Cahill har signert

Sist oppdatert:
Midtstopperen bekreftes klar for Chelsea.

Gary Cahill er endelig klar for Chelsea. Den tidligere Bolton-stopperen har i lang tid blitt koblet til londonklubben.

Dette bekrefter Chelsea på sine offisielle nettsider mandag ettermiddag.

- En enorm klubb
26-åringen signerte avtalen mandag, etter å ha bestått den medisinske sjekken tidligere på dagen.

- Chelsea er en enorm klubb som alltid kjemper om de store trofeene. Så dette er en stor mulighet for meg. Det var umulig å takke nei, sier Cahill.

Cahill har fått tildelt trøye nummer 24 hos Stamford Bridge-klubben.

Cahill startet karrieren på Aston Villas ungdomsakademi og fikk et knippe A-lagskamper for Birmingham-klubben før turen gikk til Bolton i 2008.

Før han forlot Villa Park til fordel for Bolton hadde han vært på låneopphold i både Burnley og Sheffield United. Cahill er født i nettopp Sheffield.

Landslagsspiller
Under tiden på Reebok Stadium har 26-åringen utviklet seg til en av balløyas mest ettertraktede stoppere og interessen rundt ham har vært stor.

Blant annet ønsket Tottenham å kjøpe ham i fjor sommer, men partene kom aldri til enighet om en avtale. Flere andre storklubber har også blitt koblet til spilleren.

Stopperen fikk sin landslagsdebut for England tilbake i mars 2011 mot Ghana. 26-åringen scoret sitt første landslagsmål i møtet med Bulgaria i september samme år.

Cahill blir med dette Chelseas femte engelske landslagsspiller i den nåværende troppen. Frank Lampard, John Terry, Daniel Sturridge og Ashley Cole er de øvrige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere