RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Campbell-overgang bekreftet

Foto: AP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Sol Campbell har fått viljen sin.

Spekulasjonene har vart en stund. Lørdag er det imidlertid offisielt. Sol Campbell (35) er klar for Arsenal.

Campbell har trent med Arsenal siden september, etter at han kom seg ut av kontrakten med Notts County. Nå har han også signert kontrakt med klubben.

– Vi er henrykte over å ha Sol Campbell med oss resten av sesongen. Sols karriere for både klubb og land taler for seg selv. Han er en svært rutinert og intelligent spiller, og vil tilføre laget mye kvalitet og kunnskap. Både som person og spiller vil Sol være en stor ressurs for oss, sier Arsène Wenger om nyervervelsen, ifølge klubbens hjemmeside.

Campbell selv er overlykkelig etter signeringen.

– Jeg er så glad for å være tilbake i Arsenal. Jeg har mange gode minner herfra og har fortsatt mange venner i klubben. Jeg har jobbet veldig hardt på treningene. Jeg føler meg i godt slag og er klar til å gi alt. Vi ligger godt an og jeg vil bidra til å sørge for Arsenal-suksess denne sesongen.

Det er imidlertid ikke ventet at Campbell, som bare er den femte spilleren i Arsenals historie som har forlatt klubben for så å signere på ny, vil være i troppen mot Bolton søndag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere