Gå til sidens hovedinnhold

Cantona arrestert i London

Stjernen beskyldt for overfall.

The Telegraph skriver torsdag at den tidligere fotballhelten Eric Cantona skal ha blitt arrestert i London, etter å ha gått til angrep på en mann onsdag.

Avisen skriver at franskmannen skal ha blitt anholdt av politiet etter episoden. Konfrontasjonen med den fornærmede skal ha skjedd rundt lunsjtider i det populære Primrose Hill-området i London.

Det er enn så lenge ikke kjent om den fornærmede ønsker å anmelde Cantona. Mannen trengte for øvrig ikke medisinsk assistanse etter episoden.

Londonpolitiet opplyser følgende i en pressemelding:

- Politiet ble kalt inn til Regents Park Road NW1 klokken 12.55 (britisk tid) onsdag 12. mars, etter rapporter om en hendelse, heter det.

- Betjenter fra Camden Borough var til stede og en mann i midten av 40-årene ble arrestert mistenkt for overfall, opplyser politiet videre.

Dette er ikke første gang Cantona er i trøbbel i London. Tilbake i 1995 ble han dømt for overfall mot en Crystal Palace-supporter. Franskmannens smått berømte kung fu-spark mot Matthew Simmons kostet ham 12 timer med samfunnstjeneste og en åtte måneders utestengelse fra fotballbanen.

Han fikk også 10.000 pund i bot fra fotballforbundet.

Av sin daværende klubb, Manchester United, fikk Cantona i tillegg en utestengelse på fire måneder og en bot på 20.000 pund.

Den nå 47 år gamle franskmannen spilte for United i perioden 1992 til 1997 og ble en stor helt blant klubbens supportere.

Han har også spilt for klubber som Auxerre, Marseille og Leeds.

Etter at han la opp som fotballspiller har Cantona blant annet livnært seg som skuespiller.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken