RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cantona vil ha Keane til United

(EPA/Scanpix)
Eric Cantona mener hans tidligere lagkamerat Roy Keane vil bli en perfekt United-manager.

Roy Keane har fått en kjempestart på managerkarrieren. Iren overtok ansvaret for Sunderland i fjor høst. Da lå laget fra Nord-England på nedrykksplass i Championship League. Med fire kamper igjen å spille ligger «Black Cats» på andreplass, ett poeng bak topplaget Birmingham.

Her kan du lese mer om Roy Keanes suksesshistorie

Da er det ikke rart at den tidligere Manchester United-kapteinen stadig oftere nevnes som en kandidat til managerjobben som blir ledig når Alex Ferguson en gang gir seg på Old Trafford.

En av dem som taler varmt for Keanes kandidatur er hans tidligere lagkamerat Eric Cantona. Franskmannen mener «Keano» har alt som skal til for å bli en habil manager for storlaget.

- Det viktig at den neste manageren er en som vet hvordan ting fungerer i klubben, og som kanskje kan jobbe sammen med Ferguson en lengre periode, sier Cantona til Sky Sports.

- Vedkommende må være veldig sterk mentalt og ha en sterk personlighet, og jeg mener Roy Keane er en av dem som kan oppfylle disse kriteriene.

Cantona tror imidlertid ikke et managerskifte er aktuelt med det aller første.

- Jeg tror fotballen holder ham ung. Han trenger fotballen for å holde seg ung, og fotballen trenger ham, mener den karismatiske franskmannen.

Hvem mener du brø overta når Alex Ferguson en gang gir seg?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere