Capello dro før Zamora-perle

Foto: REUTERS/Scanpix

Bobby Zamora sørget for tre poeng til Fulham med ei frisparkperle, men da hadde landslagssjef Fabio Capello allerede dratt.

21.02.10 18:31

FULHAM - BIRMINGHAM 2-1:

Fulham-spiss Bobby Zamora er i ferd med å gjennomføre sin sterkeste sesong noensinne. Med 14 mål så langt i sesongen, og strålende form i de siste kampene, hadde Englands landslagssjef Fabio Capello tatt turen til Craven Cottage for å ta spissen i nærmere øyensyn.

Og han fikk se en hardtkjempende Zamora på et Fulham-lag som fikk god motstand fra Birmingham. Bortelaget tok da også ledelsen på et selvmål av Chris Baird, men Roy Hodgsons menn skulle slå hardt tilbake.

Først da Damien Duff utlignet etter en snau times spill. Duff klinket til fra 18 meter og Joe Hart i Birmingham-målet var sjanseløs på den vakre avslutningen.

Et drøyt timinutt senere var James McFadden utrolig nær ved å gi bortelaget ledelsen på ny, men skuddet som hadde kurs for krysset ble fistet i tverrliggeren av fingertuppene til Fulham-keeper Mark Schwarzer.

Men det var ikke slutt på de spektakulære avslutningene med det. I kampens siste spilleminutt fikk Fulham frispark nærmest på 16-meterstreken til Birmingham. Bobby Zamora stilte seg opp og bredsidet ballen vakkert i det lengste hjørnet. Hart var på ballen, men kunne ikke annet enn å forlenge den videre i mål.

Zamora jublet for sesongens 15. Premier League-mål, men dessverre for Zamora hadde Fabio Capello allerede forlatt Craven Cottage. Likevel får nok Capello med seg målet etter hvert.

Fulham tok uansett den femte seieren i februar i alle turneringer, og er ubeseiret denne måneden. Brede Hangeland spilte hele kampen, mens Bjørn Helge Riise kom inn i det 82.minutt for Fulham.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.