Gå til sidens hovedinnhold

Capello imponerte stjernene

Englands forsvarskjempe Rio Ferdinand liker den nye landslagssjefens rutiner på treningsfeltet.

Fabio Capello gjennomførte sin første trening med det engelske landslaget på mandag. Onsdag møter de Sveits til treningskamp på Wembley.

- Det er spennende å se hvilke ideer og metoder han kommer med og tilfører troppen. Vi blir som skoleelever og tar til oss all informasjonen han gir oss, sier Ferdinand til Reuters.

Manchester Uniteds stopperkjempe sier Capello har gjort inntrykk fra første stund og at italieneren har en aura av respekt om seg.

- Han var veldig involvert i dagens treningsøkt og innførte felles frokost for alle og felles avreise til trening, som gjør at vi samles bedre som lag, forteller Ferdinand videre.

Kapteinsdrømmer
Capello har utelatt tidligere Englands-kaptein David Beckham fra troppen, og med en skadet John Terry står kapteinsspørsmålet ubesvart. Rio Ferdinand legger ikke skjul på at kapteinsrollen hadde vært en drøm i oppfyllelse, men mener det å komme med i troppen har vært førsteprioritet.

- Han har ikke jobbet med eller møtt mange av oss før, med unntak av Jonathan Woodgate og Michael Owen... og Becks (David Beckham, red. anm.). Derfor må vi jobbe hardt og imponere han, sier Ferdinand videre i intervjuet.

En annen het kapteinskandidat, Liverpools Steven Gerrard, sier til Sky Sports at han gjerne tar imot vervet, men inntil det blir bestemt vil han ikke snakke noe om det.

- Det hadde vært en stor ære, men vi får bare vente og se hvem han går for, sier han.

Vinnerspråk
Både Steven Gerrard og Rio Ferdinand ble imponert over den nye sjefens språkkyndighet.

- Alt var på engelsk og det var overraskende, fordi mange har snakket om hvordan engelsken hans er, men den var faktisk veldig god, forteller Liverpool-kapteinen.

Capello hadde sagt i sitt første møte med spillerne at alle får en ny start. Han vil bygge opp en sterk vinnermentalitet og sørge for at alle spillerne drar i den retningen, ifølge Gerrard.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021