*Nettavisen* Sport.

Capello tror på Real-gull

Foto: (Scanpix/AP)

På tross av formsvikt og dårlige resultater den siste tiden, er Fabio Capello fortsatt sikker i troen på Real Madrid-gull.

24.12.06 17:53

Hovedstadslaget har avgitt seks poeng på de tre siste seriekampene, og gikk på et stygt 0-3-tap for Recreativo hjemme på Santiago Bernabéu på onsdag. Likevel tror Real-trener Capello fortsatt på gull.

- Vi har hatt en god sesong så langt selv om vi er noen få poeng på etterskudd. Etter å ha møtt Barcelona, Valencia og Sevilla har jeg innsett at vi har et godt lag som kan vinne mesterskapet, sier Capello til avisen Marca.

Real slo vant 2-0 og 1-0 i møtene med henholdsvis Barcelona og Valencia i høst, men Sevilla har overrasket alle med stabilt godt spill og solide resultater i høstsesongen.

Men til tross for at tilbakeslagene i de siste kampene, er «kongens lag» likevel i en bedre situasjon enn ved samme tid sist sesong. I fjor tok Real Madrid juleferie elleve poeng bak serielederen, og endte som nummer to. I øyeblikket er laget på en tredjeplass, fem poeng bak lederlaget Sevilla. Barcelona på andreplass er tre poeng bak serielederne, men har én kamp til gode.

Den siste måneden har storlaget skrevet kontrakt med tre svært ettertraktede og talentfulle sør-amerikanere. Kjøpene av Marcelo, Fernando Gago og Gonzalo Higuian har økt Capellos optimisme ytterligere.

- Foreløpig har jeg ingen som helst idé om hvem som kommer til å starte kampene. De er tre verdifulle forsterkninger som alle kommer til å få spilletid. De er gode og har fremtiden foran seg, tror Capello.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.