RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew ble matchvinner

Sist oppdatert:
John Carew er strålende fornøyd etter at han scoret seiersmålet da Lyon slo Le Mans søndag. - Jeg trives veldig godt i Lyon, sier Carew.

Le Mans - Lyon 1-2: Sylvain Wiltord med en fortid i Arsenal sendte Lyon i ledelsen 0-1 etter 37 minutters spill. Tulio utliknet til 1-1 etter 57 minutters spill.

To minutter seinere scoret John Carew seiersmålet med et flott hodestøt på Sidney Govous innlegg. Det er Lørenskog-guttens sjette mål på fire kamper for Lyon. Nordmannen scoret blant annet tre vakre mål i kampen mot Auxerre onsdag.

Carew sier til TV 2 Nettavisen at samspillet med de nye klubbkameratene allerede nå har blitt veldig bra.

- Vi har blitt veldig raskt samspilte, men det kan bli enda bedre. Jeg trives veldig godt i klubben, og er veldig glad for å være i Lyon. I dag var det viktig at vi fikk tre poeng, sa Carew.

Om scoringen sier Carew følgende:

- Det kom et innlegg halvveis fra siden og jeg klarte å få hodet foran motstanderens forsvarer.

Har fulgt John lenge
Det er helt tydelig at John Carew har funnet seg godt til rette i Lyon.

- Gerard Houllier har fulgt John siden han så ham for første gang som 17-åring, sier Carews agent Per A. Flod til TV 2 Nettavisen.

Houllier lyktes ikke med å hente John Carew til Liverpool i hans periode i England, men klarte det til Lyon tidligere denne sommeren.

- Med andre ord en god overgang for John?

- Alle overgangene vi har gjort har vært bra. Det var riktig å gå fra Vålerenga til RBK. Fra RBK til Valencia og videre til Roma og Besiktas. Nå har John kommet til en klubb som satser på ham, sier Flod.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere