RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew het i fotball-Europa

Foto: REUTERS
Sist oppdatert:
Flere internasjonale klubber skal ha tatt kontakt med fotballagent Per A. Flod om John Carew.

– På denne tiden av året ringer hele Europa og spør om spillere, og mange har spurt meg om John. Han har to og et halvt år igjen av kontrakten sin, og det forholder vi oss til. Det dukker alltid opp klubber som er interessert i spillere, sånn er det bare. Det er aldri noen garanti for å bli i en klubb, sier Flod til Dagbladet.no.

Før overgangsvinduet åpnet gikk ryktene om at Newcastle, Deportivo La Coruna og Hamburg alle skulle ønske seg den norske landslagsspissen.

Flod ønsker ikke å gå ut med hvilke klubber som har tatt kontakt. Han er imidlertid ikke overrasket over at Betis skal være på spissjakt. Selv har han ikke hørt noe fra den spanske klubben.

– Jeg vet at Betis er ute etter en spiss, de gjør det forferdelig dårlig. Men jeg har ikke hørt noe. Det er litt underlig at de ikke har tatt kontakt i så fall, sier Flod til Dagbladet.no.

Franske L’Equipe meldte mandag at nordmannen er høyt oppe på den spanske klubbens ønskeliste.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere