RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew hudfletter Houllier

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
John Carew mener Gerard Houllier har opptrådt respektløst.

Fredag gikk Aston Villa-manager Gerard Houllier ut på klubbens egen hjemmeside og uttalte at John Carew må vise seg fram dersom nordmannen skal bli tilbudt ny kontrakt med klubben.

Uttalelsene til franskmannen har provosert Carew kraftig og til VG raser han mot sin egen manager.

- Dette er respektløst, overfor både meg og store deler av fansen, som synger navnet mitt hver uke, sier Carew til VG.

- Må bevise at han er god nok
Houllier skal ha vært meget klar på at Carews prestasjoner blir avgjørende for hvor han spiller neste sesong.

- Carews kontrakt med klubben går ut etter sesongen. Dette er en mulighet for ham til å vise hva han vil - om det er å fortsette å spille for klubben eller fortsette karrieren et annet sted. Uansett hva han bestemmer seg for, må han likevel bevise at han er god nok, sier Houllier.

Og til VG er landslagsspissen klokkeklar på at han er provosert.

Følg Fulham - Aston Villa fra 16.00 i Nettavisens livesystem!

- Det er provoserende. Jeg vet ikke om Gerard Houllier er dårlig forberedt på Aston Villa når han tar over klubben? Kanskje er han det. For her er mye forandret de siste årene, spesielt siden Ashley Young og jeg kom til klubben. Vi og flere spillere som har kommet senere er svært delaktige i den suksessen Aston Villa har hatt. Vi har tatt tre strake sjetteplasser og vært i en finale. Derfor mener jeg Houllier fornærmer bnåde meg og fansen når han går ut sånn, sier Carew.

- Store sko å fylle
Carew legger ikke skjul på at han er skuffet over måten Houllier har gått fram på, og etterlyser at manageren stiller de samme kravene til seg selv som han stiller til spillergruppen. Blant annet gjelder det å ta opp slike ting internt.

Men Carew innrømmer at forholdet til Houllier, som også var Carews trener i Lyon, ikke alltid har vært problemfritt, uten at han vil fastslå at dette er årsaken til uttalelsene.

Og mens Houllier mener Carew må bevise at han fortjener ny kontrakt, er ikke nordmannen like enig. Han mener det er Houllier som har mest å bevise av de som er i klubben.

Franskmannen tok over Aston Villa i høst, etter at Martin O'Neill overraskende trakk seg fra managerjobben etter stor suksess på Villa Park.

- Gerard Houllier har i hvert fall rimelig store sko å fylle. Han har mer å bevise enn mange andre i klubben, sier Carew.

Spissen har pådratt seg en skade i leggen, som kan holde ham ute i fire-fem uker. Aston Villa møter Fulham på Craven Cottage lørdag, men det blir altså uten nordmannen.

Følg Fulham - Aston Villa fra 16.00 i Nettavisens livesystem!

Så vil tiden vise om Carews utblåsning for konsekvenser i forhold til både sjefen og klubben.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere