RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew kastet krykkene

Sist oppdatert:
John Carew har kastet krykkene, og har startet veien tilbake til fotballbanen for fullt.

Carew pådro seg en ankelskade da Besiktas tapte for rumenske Steaua Bucuresti i UEFA-cupen 25. november.

- Carew gikk opp i en duell og landet forkjært. Han hoppet rundt på krykker noen dager, men har nå kastet disse, og har så smått startet veien tilbake. Om én uke kan han begynne å trene litt hardere. Håpet er at han kommer tilbake på banen for Besiktas den siste kampen før jul, opplyser John Carews agent Per A. Flod til TV 2 Nettavisen.

Besiktas spiller sin siste kamp før jul mot Sebatspor 19. desember.

Linkes til Barcelona
Mens John Carew har gått skadet, har det dukket opp nye spekulasjoner rundt den norske landslagsspissen. Den anerkjente spanske radiokanalen Cadena Ser meldte i helgen at Barcelona er på jakt etter John Carew.

Barcelona sliter med å mønstre spisser om dagen. Henrik Larsson er ute med langtidsskade og den hurtige franske spissen Ludovic Giuly er også satt på sidelinjen.

- Kun spekulasjoner
Ifølge radiokanalen Cadena Ser ser derfor Barcelona til Besiktas og John Carew for å løse sine skadeproblemer.

Landslagsspissen, som tidligere har spilt i Primera Division for Valencia, har gjort det godt i Besiktas til tross for at laget sliter.

- Det er etterhvert blitt så vanlig med spekulasjoner rundt John Carew den siste tiden, at jeg har valgt å ikke kommentere disse noe mer. Jeg forholder meg til at Carew trives i Besiktas, og ikke akkurat går med planer om klubbskifte, sier Carews agent Per A. Flod.

- Men at han knyttes til andre klubber, er jo selvsagt hyggelig for ham. Det viser at han er attraktiv, og gjør seg bemerket på fotballbanen, legger Flod til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere