RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew-kompis helt i hatoppgjør

Sist oppdatert:
Gabrial Agbonlahor ble reddende «erkeengel» mot byrival Birmingham.

BIRMINGHAM - ASTON VILLA 1-2: Gabrial Agbonlahor er kun 21 år. Likevel holdt han hodet kaldest av samtlige da Aston Villa tok tre prestisjetunge bortepoeng mot byrival Birmingham søndag.

- Den gutten bare fortsetter å vokse. Han storspilte for oss forrige sesong, og ser ikke ut til å lide av «annensesongsyndromet» i det hele tatt, sier Villa-manager Martin O'Neill til BBC.

To minutter før full tid mottok John Carews rekkekamerat et presist innlegg fra høyre. Sekundet senere eksploderte bortesvingen i ville jubelscener - med Agbonlahor som populært og naturlig midtpunkt.

Unggutten, som er født og oppvokst i Birmingham, sendte ballen til høyre for Maik Taylor i hjemmeburet.

Så heftig feiret U21-landslagsspissen målet, at han fikk gult kort av dommer Steve Bennett.

Det bryr ingen i «rett» del av Birmingham seg om søndag. Med tre poeng tok Martin O'Neills Aston Villa et nytt sprang på Premier League-tabellen, og er nå nummer åtte.

- Dette var en kamp som kunne vippet begge veier, men vi var heldige som vant til slutt, sier manager Martin O'Neill til BBC.

Les referat her!

PS: John Carew spilte 69 minutter for Villa. Det lover bra for Åge Hareide med tanke på den nært forestående landskampen mot Tyrkia, med andre ord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere