RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew ler av tyrkisk avis

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Mustafa OZER
Sist oppdatert:
John Carew ler av den tyrkiske avisen Hürriyet, som hevder han er blitt skjelt ut av lagkameratene i Besiktas. - Det er femte gang tyrkisk presse dikter opp en historie, mener han.

«Du trengte ikke engang å løpe, men du kunne bare gått og dyttet ballen i mål. Men hva gjorde du? Du bare så på ballen. Når skal du begynne å løpe? » raste kaptein Sergen Yalç¿n mot John Carew i garderoben etter kampen mot Galatasaray - ifølge den tyrkiske avisen Hürriyet, vanligvis ansett som en seriøs avis.

Tilbakeviser hele historien
Men ifølge John Carew er den ikke like seriøs bestandig.Nordmannen er stor stjerne i Istanbul, og flittig omtalt i tyrkiske aviser. Les utdrag av den siste artikkelen her.

Denne gang handlet det altså om Carews manglende løpsvilje.

Noe Carew selv tilbakeviser. Til TV 2 sier han at han ler av den tyrkiske sensasjonsavisen, og trekker på skuldrene av det han oppfatter som konstruert og fullstendig grunnløs kritikk.

Artikkelen er såvidt han har kunnet telle sesongens femte rene diktverk. Selv er han ved tre anledninger sitert på ting han aldri har sagt.

Klaget over tyrkisk presse i august
Nordmannen fortalte TV 2 Nettavisen i august at han flere ganger er misbrukt i tyrkiske medier.

- Jeg har sett fem kjempestore intervju med meg i Tyrkia, uten at jeg har pratet med noen av disse avisene. I det ene lovet jeg fansen 25 mål i år, sa Carew allerede 31. august i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere