*Nettavisen* Sport.

Carew må drive spesialtrening

Foto: Foto: Erlend Aas / SCANPIX (Foto: Erlend Aas / SCANPIX)

John Carew er sykmeldt i ti dager etter at han ble påkjørt av en eldre mann i Fiat fredag forrige uke. Nå må han følge et spesiallaget treningsprogram for å unngå å bli alvorlig skadet.

19.05.04 14:35

Forrige fredag ble John Carews Ferrari påkjørt bakfra i Roma av en eldre mann i Fiat mens den norske spissen stod og ventet på grønt lys. Personen som krasjet i Carew pådro seg store skader, og begge bilene ble totalvrak.

- Carew ble kraftig mørbanket etter kollisjonen, og etter legebesøk ble det klart at han er sykmeldt i ti dager. Han skal til en ny sjekk igjen når sykemeldinger er over, opplyser Per A. Flod til TV 2 Nettavisen.

Må være forsiktig
Carews agent og rådgiver sier videre at Carew nå har fått et spesiallaget treningsprogram han må følge fremover som en følge av kollisjonen.

- Legen ville ikke ta noen sjanser, og har satt opp et eget treningsprogram for John som han må følge. De fryktet muskulære skader, og ville John skulle være forsiktig, sier Per A. Flod.

Den norske spissen mister landskampen mot Wales 27. mai på grunn av krasjet.

Ferdig i Roma
John Carews utlånsavtale med Roma går ut i juni, men Per A. Flod kan ikke si om han blir i Valencia neste sesong eller om Carew kommer til å skifte klubb. Den innleide Valencia-spissen hadde opprinnelig en opsjonsavtale som Roma kunne benyttet seg av innen 1. mai.

- For å si det sånn, så er det nye klubber inne i bildet hver dag. Det er mye som skjer, mer kan jeg ikke si, ler Flod.

Han understreker likevel at det ikke er dukket opp noe konkret han vil ut med - foreløpig.

- Nå er det sommerferie for John, så for vi se, sier en ordknapp Flod.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.