RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew mener bildene er manipulert

Foto: (c) copyright Sakaryaspor/TV 2 Sporten
Sist oppdatert:
John Carew sier i et intervju med TV 2 Sporten at han tror bildene hvor han snyter seg på en motspiller er manipulert.

John Carew etterforskes av det tyrkiske fotballforbundet for en episode som oppstod i søndagens kamp mellom Besiktas og Sakaryaspor. Carew skal ha snytt seg i retning av en Sakaryaspor-spiller.

- Jeg hadde en diskusjon med en motspiller. Jeg snøt meg ikke på ham, men det er ingen tvil om at jeg snøt meg rett ved siden av ham, sier John Carew.

Han har sett bildene som det tyrkiske forbundet legger fram som bevis i saken.

- Jeg tror ikke det er noe menneske som kan snyte ut så mye på én gang. Det er snakk om manipulering av bilder her. Vi får se hva som skjer, sier Carew til TV 2 Sporten.

Nordmannen ble matchvinner i kampen som Besiktas vant 2-1. Carew scoret på ett straffespark og misbrukte et annet. Denne uka har han vært omsvermet av journalister på treningsfeltet til Besiktas.

- Jeg er en av de større profilene, og en dyr spiller, så da er det naturlig at jeg får mye fokus, sier Carew, som tilsynelatende tar saken med ro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere