Carew mot kvartfinale

John Carew spilte en drøy time da Lyon slo PSV Eindhoven og tok et langt skritt mot kvartfinale i Champions League.

21.02.06 23:27

PSV EINDHOVEN - LYON 0-1: I fjor var PSV Eindhoven den store sensasjonen i Champions League.

TV 2 Nettavisen fulgte kampen direkte

Nederlanderne var bare et bortemål fra å gå helt til finalen på bekostning av AC Milan.

63 minutter for Carew
I kvartfinalen var det Lyon som måtte bite i gresset og derfor var John Carew & co revansjesugne da de gjestet Phillips stadion tirsdag.

Carew fikk tillit fra start for gjestene, men gjorde seg ikke spesielt bemerket og ble tatt av banen etter 63 minutter. Nordmannen hadde såvidt fått på seg treningsdrakten da Juninho scoret målet som ga franskmennene et fantastisk utgangspunkt foran returkampen på Stade de Gerland.

Klovnen Gomes
Den brasilianske frisparkeksperten sendte i vei en kanonkule som skrudde både den ene og den andre veien, og fikk hans landsmann i PSVs mål, Heurelho Gomes, til å se ut som en klovn. Ballen spratt på beina hans og gikk i nettet.

Men Lyon kan også takke keeper Gregory Coupet for at de holdt nullen i Eindhoven. Med et fantastisk tigersprang fikk han reddet en heading fra Jan Vennegoor of Hesselink tidlig i kampen.

Første tap på elleve kamper
Dette var første gang siden 17. september 2003 at PSV gikk tapende av banen på hjemmebane i Champions League. Siden den gang spilte de elleve kamper før Lyon ble for sterke.

De var ikke langt unna å redde uavgjort da Arouna Kone rundet Coupet, men alene med tomt mål satte han ballen i stangen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.