Gå til sidens hovedinnhold

Carew redd sesongen var over

Gjorde comeback mot Wigan.

ASTON VILLA - WIGAN 0-0:

John Carew fikk en snau halvtime på banen da Aston Villa spilte uavgjort 0-0 hjemme mot Wigan lørdag. Nordmannen, som har vært ute i lang tid med skade, entret banen til stormende jubel fra hjemmefansen.

- Jeg har hatt en ryggskade som normalt tar lang tid å lege. En stund fryktet jeg at sesongen var over. Da er det fantastisk at jeg kan spille igjen. Samtidig har jeg fått trent veldig godt, og fysisk er jeg bedre enn jeg har vært på lenge, sier 29-åringen til VG.

Spissen fikk også en stor sjanse til å avgjøre for et Villa-lag som misbrukte en rekke store sjanser.

13 minutter før full tid ble Carew spilt fri fra et frispark, og fyrte av fra rundt 6 meters hold. Skuddet traff imidlertid en motspiller. Returen havnet hos Luke Young, som klinket til, men nok en gang ble avslutningen stoppet av Wigan-forsvaret.

Kampens kanskje aller største sjanse kom likevel noen minutter tidligere. Hjemmelaget slo et godt frispark, og ballen spratt først på streken, før den gikk i stolpen. Aston Villa fikk også skutt på returen, men Wigan-spillerne ofret alt og fikk etter hvert avverget.

Også Gabriel Agbonlahor og Zat Knight hadde store muligheter til å avgjøre i løpet av de siste 45, men Wigan holdt utrolig nok unna, og fikk til slutt med seg et sterkt poeng.

Resultatet betyr at Aston Villa fortsatt er nummer fire i Premier League. John Carews klubb har 48 poeng etter 24 kamper. Wigan på sin side, er nummer sju.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden