*Nettavisen* Sport.

Carew så gult - og forsvant

Foto: SCANPIX

Forferdelig dag på jobben for «Hulkens» Aston Villa lørdag.

08.12.07 18:48

ASTON VILLA - PORTSMOUTH 1-3:

Med poeng mot Arsenal og Portsmouth i de to siste seriekampene ville Carew & kompani for alvor ha meldt seg inn i kampen om en Mesterliga-billett neste sesong.

Etter lørdagens hjemmefadese mot Pompey står Birmingham-laget i stedet med null uttelling, og klamrer seg fortsatt til sin sjuendeplass på tabellen.

Cawew anonym
Da hjelper det lite at laget fra millionbyen styrte mye av spillet på eget gress. Gjestene tok sin sjette strake borteseier i Premier League.

Vi fulgte kampen direkte

En frustrert John Carew fikk til lite for vertene, og pådro seg tidlig et gult kort - Carew andre på to kamper.

Som forrige helg la landslagsspissen en motstander ned bakfra. Mot Arsenal ble tekniker Alexander Gleb laget i bakken. Lørdag fikk Sol Campbell smake Lørenskog-knotter.

Portsmouth på sin side holder koken i toppen av Premier League etter tre nye poeng, og innehar en sterk femteplass med 30 poeng. De blå havnelaget er a poeng med Liverpool, som har to kamper mindre spilt.

Krenket
Et selvmål fra Craig Gardner, samt to kremmerhus fra Sulley Ali Muntari holdt i massevis til å ydmyke Villa-manager Martin O'Neill foran egne fans lørdag.

Sjekk tabellen her

Ydmyket ble også Portsmouth-sjef Harry Redknapp - på det groveste. Pompey-sjefen ble nylig fengslet og avhørt av politiet i forbindelse med korrupsjonssaken i engelsk fotball.

Det hadde hjemmefansen fått med seg, og plaget vettet av Jamie Redknapps far i samtlige 90 minutter. Det liker ikke sjefen selv.

- Du har folk som sier ting rett bak ryggen på deg, og små barn som slenger dritt. Det er i hvert fall ikke slik jeg har oppdratt mine barn, sier Redknapp ifølge Sportinglife.

- Kanskje burde jeg ikke reagere, men jeg gjør det. Jeg blir trist når en far hamrer løs på meg og foretar obskøne gester foran sin egen guttunge. Kanskje er det et produkt av samfunnet som helhet, relfekterer Portsmouth-manageren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.