RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew slipper straff

Foto: (c) copyright Sakaryaspor/TV 2 Sporten
Sist oppdatert:
Det tyrkiske fotballforbundet har gjort helomvending i disiplinærsaken mot John Carew, og har i kveld opphevet karantenen mot Besiktas-proffen.

Det tyrkiske fotballforbundet bestemte mandag kveld at John Carew skulle utestenges i tre kamper for å ha brakt fotballen i vanry, da han snøt seg i retning av en motspiller i forrige helgs kamp mot Sakaryaspor.

Klubbledelsen reagerte sterkt på straffen, og besluttet tirsdag å anke reaksjonen. I kveld kom svaret fra det tyrkiske forbundet. Straffen ble opphevet, og den norske landslagsspissen slipper straff. Det får TV 2 Sporten bekreftet av det tyrkiske fotballforbundet.

Dermed kan han spille morgendagens kamp mot Gençlerbirligi. Boten på 225 000 kroner som en følge av tilhengernes oppførsel i kampen mot Sakaryaspor blir imidlertid stående, og klubben må spille morgendagens kamp for tomme tribuner.

John Carews agent Per A. Flod sier spissen nå gleder seg til å spille morgendagens kamp.

- Jeg snakket med John nå i kveld, og han hadde akkurat fått vite at straffen var omgjort. Han er godt fornøyd med avgjørelsen, og gleder seg til å spille kampen i morgen, sier Flod til TV 2 Nettavisen.

- Har han fått noen begrunnelse fra forbundet?

- Nei, han har bare fått vite at han er frifunnet. Det skjer så mye rundt ham her nede, men han har vært rolig og avslappet hele tiden. Han har visst hva han har gjort og hva han ikke har gjort, sier Flod.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere