Carlos bekrefter Chelsea-bud

Foto: SCANPIX/AP Photo/Fernando Llano

Real Madrids stjerneback Roberto Carlos bekrefter tirsdag at han har mottatt et tilbud fra den engelske Premier League-klubben Chelsea.

Men den brasilianske VM-vinneren er foreløpig innstilt på å forlenge kontrakten med Real Madrid, melder Sky Sports. Roberto Carlos' nåværende kontrakt går ut etter neste sesong, men den hardtskytende backen ønsker seg en ny langtidskontrakt på El Santiago Bernabeu.

Tilbudt toårsavtale
Real Madrid har tilbudt 31-åringen en ny toårsavtale, med opsjon på to nye år. Chelsea skal imidlertid ha tilbudt Roberto Carlos en treårskontrakt som sikrer ham en årslønn på omlag 43 millioner kroner per sesong.

- Jeg har selv ikke snakket med Chelsea, men mine rådgivere har vært i samtaler, bekrefter Roberto Carlos overfor den spanske radiostasjonen Onda Cero.

- Og jeg er glad for at jeg vet disse samtalene har funnet sted, legger han til.

Vil avslutte i Madrid
Men Roberto Carlos insisterer likevel på at han ønsker å bli i Real Madrid. Chelsea har i tillegg til Roberto Carlos også lagkameratene Ronaldo og David Beckham høyt på ønskelisten foran neste sesong i Premier League.

- Jeg har fem år igjen på toppnivå i Europa, og jeg vil avslutte karrieren i Real Madrid, slår Roberto Carlos bestemt fast.

Tror du Roberto Carlos forsvinner til Chelsea? Si din mening i kommentarfeltet under, og les hva andre fotballfans mener!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.