*Nettavisen* Sport.

Carragher støtter Suarez

Foto: Getty Images / All over Press

- Han er ikke den eneste Liverpool-spilleren i en kontroversiell sak.

24.04.13 10:47

Reaksjonene etter Luis Suárez’ forsøk på å bite Branislav Ivanovic i armen har vært mange. Etter søndagens oppgjør mellom Chelsea og Liverpool har Suárez blitt latterliggjort på sosiale medier, og flere store fotballnavn har deltatt i diskusjonen om uruguayanerens framtid på Anfield. Nå har kollega Jamie Carragher tatt bladet fra munnen.

- Det er som om Luis (Suárez) er den eneste Liverpool-spilleren som har vært involvert i en kontroversiell sak. Det er ikke tilfellet, skriver forsvarsspilleren i sin spalte i Daily Mail.

Blant spillerne han nevner er Steven Gerrard, Jan Mølby, Graeme Souness og Robbie Fowler.

Den rutinerte Liverpool-spilleren gjør det klart at han ikke støtter handlingen til Suárez, men at han prøver å sette ting i perspektiv. I sitt innlegg i Daily Mail nevner han også den velkjente episoden med Eric Cantona, der franskmannen gikk til angrep på en Crystal Palace-fan.

- Mindre enn åtte måneder etter sin åtte måneder lange utestengelse inspirerte han Manchester United til å ta «The double». Det er egoistisk, men en klubb trenger sine beste spillere, skriver han – og legger til:

- Hendelsen var sjokkerende, og alle som har sett det ble forbløffet. Men var det verre enn en takling som kan sette en stopper for en karriere? (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag