Gå til sidens hovedinnhold

- Carrick ikke for dyr

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson er fornøyd med prisen klubben fikk på Michael Carrick (25) - totalt over 200 millioner kroner.

Michael Carrick kostet Manchester United 160 millioner kroner fra Tottenham i første omgang, og prisen kan passere 200 millioner om 25-åringen gjør det godt på Old Trafford.

Summen er den femte høyeste United har gitt for en spiller, men manager Sir Alex Ferguson synes ikke den er for høy.

- Prisen går alltid litt opp når Manchester United vil kjøpe en spiller, slik har det vært siden jeg kom hit. Men vi har alltid landet ned på en fornuftig pris, sier Ferguson ifølge sportinglife.com.

Fergie mener det er en stor fordel av Carrick er engelsk - det betaler han gjerne litt ekstra for.

- Hvis du får tak i kvalitetspillere fra England forstår de klubben, og den lojaliteten som kreves. Vi har hatt mindre problemer med dem enn med utenlandske spillere de siste årene, sier skotten.

Han fortsetter:

- Vi betalte kanskje overpris for Roy Keane og Gary Pallister, men de viste seg verdifulle etter hvert - det samme vil skje med Michael (Carrick). Vi har betalt gode penger for en spiller som er i ferd med å modnes.

Den tidligere Tottenham-spilleren har fått draktnummer 16, Roy Keanes tidligere nummer. Landslagsspilleren er ikke bekymret av den grunn.

- Jeg synes ikke det er skummelt å få nummer 16. Roy er en legende, og jeg kan ikke hindre folk fra å snakke om ham. Likevel, jeg er meg selv og fokuserer på å gjøre det jeg kan best, sier Carrick.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken