RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carroll: - Jeg ble tvunget

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Andy Carroll hevder at Newcastle tvang ham til å gå til Liverpool.

Sent mandag kveld gikk Andy Carroll til verbalt angrep på Newcastle Uniteds eier Mike Ashley for å selge ham til Liverpool mot hans vilje.

22-åringen ble solgt for 35 millioner pund. I Liverpool vil han erstatte Fernando Torres, som ble solgt til Chelsea for 50 millioner pund.

FÅ OVERSIKT: Nettavisen fulgte den dramatiske overgangsinnspurten her

Carroll sier at han ble «dytta ut døra» av Ashley og styreformann Derek Llambias, som forhandlet fram overgangssummen på 35 millioner pund. Dette gjør for øvrig 22-åringen til tidenes dyreste engelske spiller.

- Jeg er fortvilet over at jeg må forlate barndomsklubben min. Jeg fikk beskjed om å dra. Jeg ville ikke bort, det er derfor jeg undertegnet en femårskontrakt i oktober. Jeg ble dytta ut døra, sier Carroll ifølge The Independent i en tekstmelding til en fanside på nettet.

Den engelske landslagsspissen får trøye nummer ni i Liverpool, som håper at Carroll vil passe godt sammen med lagets andre nyervervelse - den uruguayanske spissen Luis Suarez.

Newcastle hevdet mandag at klubben var tvunget til å selge Carroll fordi spissen selv hadde søkt om overgang. Nå blir vel spørsmålet hvem fansen skal tro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere