RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/EPA/Sergio Barrenechea

Casillas vil ikke til United

Real Madrids keeper Iker Casillas kan ikke tenke seg en overgang til Manchester United. Den spanske landslagsspilleren sier han vil forlenge med Real Madrid.

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson er på keeperjakt, og kan svært gjerne tenke seg Iker Casillas - av mange regnet som en av verdens beste keepere - i sine rekker.

Men Casillas selv vil ikke flytte på seg. Han sier at en forlengelse med Real Madrid er like rundt hjørnet.

Reiser ikke
- Jeg vil bli her. Jeg har vært her i 15 år, og har overhodet ikke noe ønske om å flytte på meg, fastslår Real Madrid-keeperen ifølge Sky Sports News mandag ettermiddag.

23-åringens nåværende kontrakt går ut i 2006, men Casillas understreker at han snart vil skrive under på en forlengelse.

- Jeg ønsker å fornye kontrakten min og bli værende i flere år til, selv om det er lenge til 2006 foreløpig, sier Casillas.

Avviser United-rykter
Casillas avviser alle påstander om en mulig overgang til Manchester United. Keeperen er blitt linket til Old Trafford i engelsk presse den siste tiden.

- Det eneste jeg tenket på er å gjøre det best mulig sportslig for Real Madrid, og gi alt for denne klubben, sier spanjolen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere