*Nettavisen* Sport.

Cassano kan få sparken

Foto: Afp/Scanpix

Den italienske landslagsspilleren har nok en gang kommet på kant med klubben han spiller for.

31.10.10 22:02

Antonio Cassano har et mindre flatterende rykte festet til fotballdrakta si. Spissen har i løpet av karrieren flere ganger kommet i heftige krangler med både trenere og dommere. Denne uken gikk det så langt at han etter all sannsynlighet blir sparket fra Sampdoria.

Utestengt fra treninger og kamper
Som unggutt ble han kastet ut av U21-landslaget og i Roma fikk Fabio Capello merke temperamentet til Cassano. I 2004 ble han utestengt fra treninger i to uker før han byttet klubb til Real Madrid. Heller ikke der klarte han å holde kjeft. Dermed ble han utestengt fra treninger, også i Spania.

I 2007 ble 28-åringen presentert som Sampdoria-spiller og returnerte til Serie A. Ikke mange kampene ble spilt før bråkebøtta bemerket seg igjen. Etter å ha kjeftet ned dommeren i et oppgjør mot Torino ble han tildelt fem kampers utestengelse.

Har bedt om å få sparke Cassano
Nå kan Cassano ha hatt sitt siste raseriutbrudd i Sampdoria-drakta. Klubben har nemlig bedt det italienske seriestyret om å få sparke landslagsspilleren.

Cassano havnet i en stor krangel med klubbens president, Riccardo Garrone, tidligere denne uken, og skal ha slengt fra seg flere fornærmende kommentarer. Lørdag unnlot han å møte på trening og skal nå altså ikke lenger være ønsket i den italienske klubben.

Det er ikke dermed sagt at Cassanos fotballdager er talte. Både Inter, AC Milan og Juventus skal være interesserte i å sikre seg spilleren som har scoret 35 mål for Sampdoria.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.