RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cassano savner Capello

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Romas urokråke Antonio Cassano innrømmer at han savner sin tidligere trener Fabio Capello.

Cassano hadde Fabio Capello som sjef i Roma før treneren overtok Juventus. Nå innrømmer den unge spissen at han savner Capello - og at han drømmer om å spille under den meritterte treneren en gang igjen i fremtiden.

- Jeg savner Capello litt. Vel, for æ være ærlig, så savner jeg ham veldig masse. Han var den viktigste personen i min karriere, og jeg kan aldri få takket ham nok, sier Cassano i et intervju med nyhetsprogrammet «TGI», ifølge Football Italia.

Cassano, som hittil i sesongen har vært i konstant trøbbel i Roma på grunn av sitt hissige temperament, har lenge blitt linket bort fra Serie A og en overgang til Real Madrid. Italieneren har lenge vært på kant med trener Gigi Del Neri, og uttalelsene om at han savner gamletreneren faller neppe i smak hos sin nåværende sjef.

Juventus neste?
Spissens skryt av Fabio Capello kan også tyde på at han nå er på vei til Juventus.

- Ingen andre har maktet å behandle meg på den måten Fabio Capello gjorde. Han gjorde meg til en internasjonal spiller. Vi hadde selvsagt noen krangler, men ikke noe alvorlig - heller som far og sønn, forteller Antonio Cassano i sitt første TV-intervju på nesten ett år.

Cassano utelukker ikke at han kan komme til å skifte klubb i løpet av 2005.

- Mine håp for 2005 er at jeg kan vinne store trofeér. Det bryr meg ikke om det skjer i Italia eller i utlandet, det viktigste for meg er at jeg ikke vil være en taper. Jeg starter i Roma, hvor jeg er nå, men du kan aldri si hva som skjer i fremtiden, mener den kontroversielle spissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere