RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Castilla-tap med Ødegaard på banen

TAP: Martin Ødegaard og Castilla tapte.
TAP: Martin Ødegaard og Castilla tapte. Foto: Javier Lizón / Efe (NTB scanpix)
Martin Ødegaard klarte ikke å skape de store sjansene mot Socuellamos.

RM CASTILLA - SOCUELLAMOS 0-2:

Martin Ødegaard og Real Madrid Castilla gikk på et surt tap på hjemmebane mot Socuellamos. Gjestene ligger plassert omtrent midt på tabellen, og burde vært en overkommelig motstand for Ødegaards lag.

Martin Ødegaard viste nok en gang frem noen tekniske lekenheter som vi sjelden ser blant norske spillere. Likevel slet han med å bli så involvert som han vanligvis ønsker.

Mål imot og utvisning
Kampen var bare 19 minutter gammel, da Jorge Pelegrina sendte bortelaget i føringen.

Fem minutter senere ble vondt verre for vertene. Alvaro Medran fikk rødt kort etter å ha plantet albuen i hodet på en Socuellamos-spiller.

Dermed ble det tungt for Castilla. Etter pause økte Antonio Ocaña til 2-0 på straffespark, og da var kampen i realiteten avgjort.

Ødegaard ble byttet ut etter 79 minutter.

Jevn liga
Det er helt jevnt i toppen av Segunda Division B, II. Brakaldo leder, ett poeng foran Bilbao Athletic, Castilla og Huesca. Bilbao har dog én kamp mindre spilt enn de tre andre.

Også Guadalajara, Real Union og Toledo er innenfor tre poengs avstand opp til teten. De to førstnevnte har også en kamp mindre spilt enn Brakaldo.

Med ti kamper igjen å spille, er Castilla avhengig av å vinne flesteparten av de resterende kampene for å kunne sikre seg opprykk til Segunda Division.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere