RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cavani kokte over da han fikk finger i rumpa og ble utvist

UTVIST: Edinson Cavani ble utvist for Uruguay under kvartfinalen av Copa America.
UTVIST: Edinson Cavani ble utvist for Uruguay under kvartfinalen av Copa America. Foto: Rodrigo Arangua (Afp)
Sist oppdatert:
Chile videre til semi i Copa America.

Regjerende mester Uruguay måtte avslutte kampen med ni mann da de tapte 0-1 mot Chile i Copa Americas kvartfinale onsdag.

Dermed er vertskapet et langt steg nærmere å oppfylle drømmen om chilensk triumf for første gang i turneringens historie.

Men seieren kom ikke uten dramatikk. Allerede da timen var spilt ble stjernespiss Edinson Cavani utvist. PSG-spilleren fikk sitt andre gule for etter å ha hatt hånden oppe i Gonzalo Jaras ansikt.

Ut ifra TV-bildene kan man godt forstå at Cavani reagerte. Bildene viste nemlig at Jaras stakk en finger opp i rumpa på uruguayaneren. Chileneren hadde heller ikke grunn til å falle i bakken da han kom i kontakt med Cavanis hånd. (Se video av hendelsen nederst i saken)

Spillet ble stoppet i flere minutter, men Ricci sto fjellstøtt og viftet bort protestene.

- Vi har en bitter smak i munnen. Jeg har sett TV-bildene, og det er der man kan se sannheten, sa Tabárez etter kampen.

- Vi hadde full kontroll på kampen, men når vi blir redusert til ti mann blir det vanskeligere fordi vi fikk færre muligheter til å gå framover på banen, fortsatte treneren.

Jorge Valdivia brukte sitt overblikk og fant Isla. Han avsluttet lavt i mål til ellevill jubel fra tilskuerne i Chiles hovedstad, Santiago.

- Vi kjempet hardt og må takke supporterne som var med oss hele veien. Nå kommer det en ny kamp mot enten Peru eller Bolivia, men samme hvem vi møter lever drømmen, sa Chiles Alexis Sánchez. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere