Celtic klynger seg til O'Neill

Aston Villas nye manager, Martin O`Neill .

Aston Villas nye manager, Martin O`Neill . Foto: Scanpix

Celtic håper fortsatt på å beholde manager Martin O`Neill, selv om laget ble slått ut av UEFA-cupen onsdag kveld.

Celtics styreformann Brian Quinn innrømmer at det var en skuffelse å bli slått ut av Villareal i kvartfinalen, men han vil fortsatt beholde manageren.

Gudestatus
- Vi vil veldig gjerne beholde O`Neill. Og vi vil gjøre alt vi kan, og med alle ressurser, for at han skal komme til å fortsette i klubben, sier Quinn, ifølge AFP.

O'Neill har nesten fått gudestatus i Glasgow i løpet at de fire årene han har vært i Celtic. Det har ikke gått upåaktet hen i England, der flere klubber skal ha vist sin interesse for O'Neill.

Ikke minst blir det spekulert i at han skal overta Liverpool, vel og merke hvis klubben kvitter seg med Gerard Houllier. I en avstemning blant Liverpool-fansen var O'Neill en soleklar favoritt.

Ny seriestruktur?
Celtics styreformann er for øvrig overbevist om at seriestrukturen i hele Europa kommer til å endres i tiden som kommer. Dette vil kunne medføre at Martin O`Neill blir på Parkhead.

- Jeg er sikker på at folk må begynne å se på ligastrukturen. I dag er seriene organisert på et nasjonalt grunnlag. Men vi ser nå tendenser til en bevegelse mot en europeisk liga – Champions League. Dessuten er UEFA-cupen på vei i samme retning, påpeker Quinn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag