*Nettavisen* Sport.

Celtic reddet uavgjort i Champions League-kvaliken

TREKKER I TRÅDENE: Celtic har foreløpig ikke overbevist under den nyansatte manageren Brendan Rodgers. Onsdag ble det i alle fall et bortemål og et greit utgangspunkt før andre kamp i Champions League-kvalikens tredje runde. Foto: Jane Barlow (Pa Photos / NTB sc anpix)

- Et fantastisk resultat, mener manageren.

27.07.16 18:35

ASTANA - CELTIC 1-1:

Borteoppgjøret mot kasakhstanske Astana i Champions League-kvalikens tredje runde viste seg å bli en ny tøff test for Celtic og manager Brendan Rodgers.

En utligning fra Leigh Griffiths tolv minutter før full tid skaffet likevel skottene et viktig bortemål.

- Det var et fantastisk resultat for oss. Den mentale styrken vi har bygd opp kom til nytte i dag. Vi har bare spilt en av to kamper, men spillerne skal ha skryt for å komme tilbake i kampen, sa Rodgers etter kampslutt ifølge NTB.

1-1 ble sluttresultatet etter hjemmelagets tidlige ledermål i kampen. Jurij Logvinenko skaffet Astana ledelsen i 19. spilleminutt.

Verken Kristoffer Ajer eller Stefan Johansen var med i Celtics spillertropp i Kasakhstan.

Brendan Rodgers får dermed en litt bedre mottakelse når laget returnerer til Glasgow enn etter bortekampen i forrige kvalikrunde.

Den nyansatte erstatteren til Ronny Deila kom da hjem med tap fra bortekampen mot lille Lincoln fra Gibraltar. Heldigvis for Rodgers snudde Celtic dobbeltoppgjøret til sin fordel på eget gress.

Også i onsdagens kamp i Kasakhstans hovedstad så det lenge ut til å gå mot nederlag.

Men Manchester Citys utleide vingtalent Patrick Roberts sørget for å spille fram Griffiths i god posisjon da det nærmet seg ti minutter igjen på klokka.

Sistnevnte avsluttet på upåklagelig vis og ordnet uavgjort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag