RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/AFP/JOSE JORDAN

Celtic sjanseløse i Spania

Sonny Anderson og Villarreal er klar for semifinalen i UEFA-cupen, etter å ha slått Celtic 2-0 hjemme på El Madrigal onsdag kveld.

Villarreal klarte 1-1 i bortemøtet i Glasgow forrige torsdag, og hadde små problemer med å innfri favorittstempelet på hjemmebane.

Som i den første kvartfinalen tok spanierne ledelsen tidlig i kampen. Allerede i det 6. minutt headet Sonny Anderson ballen over David Marshall i Celtic-målet. Skottenes midtstopper Bobo Balde opptrådte merkelig passivt, og brasilianske Anderson hadde ingen vanskeligheter med å sette ballen i mål.

Hjemmelaget kjørte tidvis over Celtic i første del av kampen, men gjestene løftet seg noe frem mot pause, uten å skape mange farligheter.

Etter hvilen fortsatte Celtic jakten på utligning, og flyttet laget høyere opp på banen. I det 68. minutt gjennomførte Villarreal en perfekt kontring, og Roger kunne sette inn 2-0-scoringen. Denne gang var det Celtics belgiske stopper Joos Valgaerens tur til å opptre passivt.

Celtic manglet flere av sine nøkkelspillere i kveldens kamp. Alan Thompson sonet karantene, mens Chris Sutton måtte kaste inn håndkledet i timene før avspark. I tillegg har skottene spillere som John Kennedy, Shaun Maloney og John Hartson ute med langtidsskade.

Villarreal møter vinneren av Valencia-Bordeaux i semifinalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere