RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Celtic-spiss utestengt i seks kamper

Nadir Ciftci var involvert i 1. kamp i 2. kvalifiseringsrunde til mesterligaen forrige uke, men får ikke spille de første seks kampene i ligaen.
Nadir Ciftci var involvert i 1. kamp i 2. kvalifiseringsrunde til mesterligaen forrige uke, men får ikke spille de første seks kampene i ligaen. Foto: Jason Cairnduff (Reuters)
Ronny Deilas nye Celtic-spiss Nadir Ciftci må sone karantene i ligaens seks første kamper etter å ha blitt funnet skyldig i å bite en motspiller.

23-åringen skal ha bitt Jim McAllister i oppgjøret mellom rivalene Dundee United og Dundee, som avsluttet forrige sesong. Ciftci spilte da for Dundee United.

Først mandag ble han funnet skyldig i anklagene fra Dundee av det skotske fotballforbundet. Et bilde av et bitmerke skal være ett av bevisene.

Tyrkeren mister serieåpningen for Celtic, men kan spille i mesterligakvalifiseringen. Onsdag spiller den skotske seriemesteren mot Stjarnan på Island i annen kvalifiseringsrunde til mesterligaen. Skottene vant det første oppgjøret 2-0. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere