*Nettavisen* Sport.

Celtic vurderer bud på Johansen

Foto: All Over Press

Strømsgodset bekrefter interessen.

09.01.14 11:13

Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo bekrefter at Celtic er en av klubbene som følger Stefan Johansen.

Han avviser imidlertid at den skotske toppklubben har lagt inn bud på den ettertraktede midtbanesentralen.

- Celtic er en av klubbene som viser interesse for Stefan. Men det har ikke vært noe mer enn det, sier Flo til Drammens Tidende.

I dag skriver den skotske utgaven av The Sun at Celtic vurderer å legge inn bud på Stefan Johansen. De hevder videre at 23-åringen er verdsatt til rundt 20 millioner kroner.

Flo røper at det er stor interesse i markedet for Strømsgodsets mest sentrale spiller. Drammens Tidende har tidligere omtalt interesse fra storklubbene Roma og Manchester City, mens danske medier har skrevet at Johansen står høyt på ønskelisten til Ståle Solbakken i FC København.

- Det er Stefan de fleste spør etter, sier Flo.

Onsdag gikk John Carew ut på Twitter og anbefalte Johansen til gameklubben Aston Villa. De er imidlertid ikke blant klubbene som står fremst i rekken.

Godset-trener Ronny Deila vil ikke utelukke at serielederen går i forhandlinger med Stefan Johansen om ny kontrakt. Men det blir først aktuelt dersom landslagsspilleren fremdeles er i Drammen etter at det internasjonale overgangsvinduet har stengt.

- Ingenting er umulig i fotball. Stefan er fornuftig. Det er vi også. Det kommer an på hvilke tilbud han får. Vi får se hva som skjer, sier Deila.

Stefan Johansen har kontrakt med Strømsgodset ut kommende sesong.

Klokken 12.25 torsdag setter han seg på flyet til Abu Dhabi sammen med resten av det norske landslaget.

Les mer fra Drammens Tidende her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.