RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Champions League-jubel for Molde

Molde er videre i Champions League-kvalifiseringen etter å ha vunnet 5-1 sammenlagt mot Pyunik Yerevan.
Molde er videre i Champions League-kvalifiseringen etter å ha vunnet 5-1 sammenlagt mot Pyunik Yerevan. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Videre i kvalifiseringen til tross for tap i tirsdagens bortekamp.

PYUNIK YEREVAN - MOLDE 1-0 (1-5 sammenlagt):

Molde er videre til den tredje runden i kvalifiseringen til gruppespillet i Champions League etter at de vant 5-1 sammenlagt mot Pyunik Yerevan.

Det norske laget ledet hele 5-0 etter den første kampen hjemme på Aker stadion forrige uke. Dermed gjorde det ingenting at Molde tapte 1-0 borte mot Pyunik tirsdag ettermiddag.

Molde-trener Tor Ole Skullerud var imidlertid litt skuffet etter kampen.

- Vi ble sakte, men sikkert tunge og slitne de siste 15-20 minuttene. Selv om jeg er fornøyd med mye av det defensive spillet vårt, er jeg jævlig misfornøyd med at vi taper, sier Tor Ole Skullerud til Rbnett.

- Jeg skulle gjerne sett at vi gikk på litt hardere mot slutten. Vi ble litt passive etter målet, sier han.

Skulleruds menn virket å ha god kontroll på kampen, til tross for at de til slutt tapte.

Moldenserne styrte nemlig lenge oppgjøret og ved pause stod det fortsatt 0-0 i Armenia etter at Tippliga-laget hadde vært best.

Molde fortsatte å styre kampen også etter hvilen og man skjønte etterhvert at det ville bli en umulig oppgave for Pyunik å hente inn femmålsledelsen gjestene hadde skaffet seg fra det første oppgjøret.

Heller ikke da hjemmelaget tok ledelsen 1-0 etter 75 minutter ved scoring av Zaven Badoyan virket Molde å være særlig bekymret over at plassen i neste runde skulle ryke.

For det ble med kun det ene målet og da dommeren blåste av kampen kunne Molde juble for 5-1-seier sammenlagt og avansement til tredje kvalifiseringsrunde.

Der venter etter alt å dømme kroatiske Dinamo Zagreb allerede neste uke. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere