RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(PA/Scanpix)

Chelsea anket Øvrebø-straff

Sist oppdatert:
Mener straffen var for streng.

Chelsea-stjernen Didier Drogba ble dømt til seks kampers utestengelse, hvorav to kamper betinget, etter skandalekampen mot Barcelona tidligere i år. Bakgrunnen for straffen var at den ivorianske spissen hadde reagert kraftig mot dommer Tom Henning Øvrebø etter kampslutt.

Også høyrebacken José Bosingwa ble ilagt straff for samme opptreden. Portugiseren fikk fire kampers utestengelse, derav en betinget, for å ha kalt den dommeren en «tyv».

Mandag bestemte londonklubben seg for å anke avgjørelsene.

I tillegg ble Chelsea ble ilagt en bot på rundt 8,5 millioner kroner for den upassende oppførselen som spillerne og supporterne deres hadde vist.

– Chelsea kan bekrefte at vi i dag anket karantenene til Didier Drogba og José Bosingwa, og boten som klubben har blitt ilagt. Chelsea mener straffen er unødvendig streng forholdene tatt i betraktning, opplyser klubben på sin hjemmeside.

– Vi vil presisere at klubben er fullstendig klar over vårt ansvar for å sette et godt eksempel som rollemodeller, og når det gjelder å opprettholde fotballens verdier.

– Det var også derfor det ærlige og oppriktige unnskyldningene kom raskt etter at de beklagelige episodene inntraff, forklarer Chelsea seg i pressemeldingen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere