Chelsea berget seieren

Foto: Toby Melville (Reuters/Scanpix)

Chelsea greide med nød og neppe å sikre seieren i dagens møte med Blackburn.

01.02.04 20:56

Chelsea berget en knapp 3-2 seier, etter en fantastisk avslutning på kampen.

Chelsea kom tilbake
Blackburn startet kampen best, og gikk rett i angrep og tok ledelsen 1-0 ved Garry Flitcroft. Chelsea kom tilbake ved Frank Lampard, da han satte foten på en fin pasning fra Hasselbaink.

1-2 var en gavepakke fra Blackburn-forsvaret. En tversoverpasning ble snappet opp og sendt videre til en umarkert Lampard, som enkelt kunne score sitt andre mål for dagen, og sitt syvende for sesongen.

Nektet å gi seg
Blackburn nektet imidlertid å gi seg, og fikk lønn for strevet da 19-årige Paul Gallagher fikk stå umarkert på bakre stolpe, og bare kunne sette bredsiden til utligning for Blackburn. Dette skjedde i det 86 minutt, og Blackburn var strålende fornøyd over tilsynelatende å ha berget et poeng mot topplaget Chelsea.

Kanonmål av Johnson
Men unge Glenn Johnsen ville det annerledes. I det 87 minutt sørget han for kampens, og Premier League-rundens, største prestasjon. Johnsen tok ned ballen etter en corner, vippet den over en forsvarer, puttet tunnell på en annen, før han smalt kula høyt inn i lengste kryss. Et utrolig mål, som garantert vil bli vist om og om igjen de kommende dagene.

Chelsea har slitt med poengfangsten i vinter. På de siste åtte kampene i Premier League har det bare blitt tre seirer. Etter dagens seier er Chelsea bare fire poeng bak serieleder Manchester United, og er absolutt å regne med i kampen om ligatittelen.

Les mer om:
Chelsea
Blackburn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.