RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Chelsea-duo ute for Capello

Flere skadebekymringer for England før EM-kvalifiseringen starter.

Søndag kom nyheten om at både John Terry og Frank Lampard ikke blir med det engelske landslaget i de første kampene i EM-kvalifiseringen denne høsten.

Fredag om en snau uke venter Bulgaria hjemme på Wembley, mens England reiser til Sveits for sin andre kamp påfølgende tirsdag.

I disse oppgjørene må altså Fabio Capello unnvære Chelsea-duoen, som begge sliter med skader, melder Sky Sports.

John Terry sliter med baksiden av låret, mens Frank Lampard skal under kniven. En brokkoperasjon skal gjennomføres, etter at Lampard har klaget på smerter den siste tiden. Nå velger altså Chelsea å operere midtbanestjernen rett før et landslagsopphold, slik at spilleren er klar til den første Premier League-kampen etter landslagspausen.

Det tar som regel to uker etter en brokkoperasjon før en spiller kan returnere til spill. Det er dette som er årsaken til Chelsea og Lampards valg.

- Det er en veldig enkel operasjon, men han har kjent smerter og han må ha operasjonen, sier Chelsea-manager Carlo Ancelotti.

- Vi har allerede snakket med landslagsledelsen og forklart dem situasjonen, understreker Ancelotti.

I en pressemelding på Chelseas hjemmeside meddeler de at også John Terry står over Englands kvalifiseringsåpning.

- John har i kveld (lørdag) blitt utelukket fra deltagelse i Englands to neste landskamper på grunn av skader i høyre hamstring. John har snakket med den engelske ledelsen, og den medisinske ledelsen i Chelsea og England har også vært i kontakt. Alle er enige i at Johns skader, som han har hatt med seg siden oppkjøringen, vil ha godt av en periode med hvile og restitusjon.

I tillegg melder Sky Sports at også Tottenhams Peter Crouch og Fulhams Bobby Zamora er usikre etter smeller i helgens Premier League-runde.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere