RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Scanpix)

Chelsea-Grant gambler

Chelseas manager Avram Grant tar sjanser i tirsdagens kamp mot Olympiakos.

Israeleren har ifølge The Times planer om å starte tirsdagens oppgjør i Mesterligaen med John Terry og Frank Lampard på benken. Heller ikke Nicolas Anelka kommer til å starte kampen, skal vi tro den engelske avisen.

Hvile
Tanken er at spillerne skal få hvile i forhold til søndagens finale i ligacupen mot Tottenham. Tirsdagens førsteellever vil således ikke bestå av Grants 11 beste spillere.

Beslutningen er uansett noe overraskende, all den tid Grant – for mer eller mindre første gang – stort sett bare har friske spillere å ta av. Unntaket er Andrej Sjevtsjenko, som er hjemme i London og pleier en sår rygg.

Både Terry og Lampard spilte i helgens FA-cupkamp mot Huddersfield, som til slutt endte 3-1 i favør av Chelsea. Duoen har vært kanskje de to viktigste spillerne i Chelsea de siste par-tre sesongene. Og Olympiakos skal man ikke kimse av. De tok seg videre fra gruppespillet i Mesterligaen etter at de ble trukket sammen med Real Madrid, Lazio og Werder Bremen.

- Fotball handler om en spillerstall, og spillerne som har kommet tilbake fra skade eller afrikamesterskapet, har gjort ting bedre for oss. Jeg tar mine avgjørelser basert på hva som vil være det beste for Chelsea i denne kampen og den neste og den neste. Jeg har ingen problemer med å sette en stjerne på benken, sier Grant.

Sjelden vraking
John Terry har spilt i alle mesterligaoppgjør for Chelsea som han har vært tilgjengelig til, siden han spilte seg inn i laget under Claudio Ranieri for fem år siden. Lampard har ikke blitt utelatt fra laget siden september 2003.

Inn for John Terry kommer Alex, den brasilianske midtstoperen, som danner partnerskap med Ricardo Carvalho i midtforsvaret. Michael Essien kommer til å starte på midtbanen sammen med Michael Ballack og Claude Makelele.

Nettavisen følger kveldens kamp direkte fra klokken 20.45 .

Klikk her for flere fotballnyheter
Klikk for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere