RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chelsea-helt: - De spiller kjedelig

KJEDELIG FOTBALL? Det er delte meninger om måten José Mourinho oppnår suksess med Chelsea på.
KJEDELIG FOTBALL? Det er delte meninger om måten José Mourinho oppnår suksess med Chelsea på. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Ruud Gullit lar seg ikke imponere av José Mourinho.

Den tidligere Chelsea-manageren Ruud Gullit mener klubben spiller stygg fotball under José Mourinho.

Søndag kan londonklubben løfte Premier League-trofeet om det blir seier over Crystal Palace på hjemmebane. Likevel er ikke nederlandske Gullit imponert over hva Mourinho har fått til med laget.

- Laget hans er kjedelig, og spillerne fortjener mer. Mourinho fortjener et negativt stempel på grunn av den kalkulerte måten har får laget sitt til å spille på, sier Gullit til The Mirror.

- Jeg er overrasket over at de spiller sånn, når de har spillere til å spille fantastisk fotball. Det så vi mot Leicester sist da de lå under 0-1 og plutselig trykket inn gasspedalen, legger Gullit til.

Gullit ledet klubben til FA-cupseier i 1997, klubbens første store trofé på 26 år. Han mener resultatene til Mourinho er vanskelige å argumentere mot, men sier at man bør forvente bedre fotball av et lag med så gode spillere.

- Men det bryr han seg ikke det grann om. Han tenker kynisk. Det blir et spørsmål om hva man liker. Enten liker du måten han vil vinne på, eller så gjør du det ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere