Chelsea holdt unna hjemme

Foto: EPA/Scanpix

Chelsea er klar for kvartfinalen i Champions League, etter at laget greide å holde nullen i kveldens kamp mot Stuttgart.

10.03.04 00:00

Chelsea hadde en 1-0-seier i bagasjen hjem fra Tyskland for to uker siden, og var klare favoritter foran dagens retur-oppgjør.

Åpnet best
Chelsea startet da også best, da spesielt Damien Duff voldte bortelaget store problemer de første minuttene.

Etter 21 minutter var han farlig frempå, da han rundet Stuttgart-keeper Hildebrand, men vinkelen ble for spiss og innlegget endte i ingenting.

Chelsea virket allikevel preget av begivenhetene i kveld. De spilte tidvis nervøst og kunne bare takke og bukke for at Boris Zivkovic ikke maktet å sette ballen i mål med hodet, på en stor sjanse for Stuttgart i første omgang.

Stuttgart farlige
Phillipp Lahm var nær ved å gi Stuttgart en drømmestart på andre omgang, men skuddet strøyk så vidt til siden for Chelsea-keeper Cudicini.

Bortelaget burde også tatt ledelsen i det 77 minutt, da Zivkovic fikk stå totalt umarkert på en corner. Dessverre for bortelaget gikk headingen rett i fanget på Cudicini.

Hjemmelaget hadde så absolutt også sine sjanser i andre omgang. Adrian Mutu kunne fort nettet to ganger mot slutten av matchen, og Jesper Grønkjær skjøt i tverrliggeren like før slutt.

Alt i alt fortjent at Chelsea går til kvartfinalen etter de to oppgjørene mot Stuttgart.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag