Chelsea hvilte stjerner

Foto: Reuters/Scanpix

Carlo Ancelotti slapp unggutta til i møtet med Ajax.

23.07.10 20:42

AJAX - CHELSEA 3-1:

Chelsea-manager Carlo Ancelotti stilte med et meget urutinert mannskap til treningskampen mot Ajax fredag kveld, siden de fleste av blåtrøyenes stjerner fortsatt hviler etter VM.

Unggutter som Billy Clifford, Jeffrey Bruma, Ryan Bertrand, Patrick van Aanholt, Nemanja Matic og Josh McEachran fikk alle muligheten til å vise seg fram for Ancelotti.

Selvmål
Av de mer rutinerte fant vi Michael Essien og John Obi Mikel, som begge var hjemme fra Vm på grunn av skade, og spisstalentene Daniel Sturridge og Franco Di Santo.

Og ikke overraskende var det et mye mer rutinert Ajax som tok kommandoen i kampen. Allerede etter seks minutters spill headet Bruma ballen i mål etter rotete forsvarsspill.

Daniel Sturridge ordnet balanse i regnskapet for gjestene etter 24 minutter, men gleden ble kortvarig for de blå.

Tabbe
Bare to minutter senere vartet Chelsea-keeper Ross Turnbull opp med en kjempebrøler og Siem de Jong satte ballen i det tomme nettet. En gratis scoring for 21-åringen.

I andre omgang satte 19 år gamle Suk-Hyun-Jun spikeren i Chelsea-kista da han omsatte en pasning fra Daley Blind, sønnen til legendariske Danny Blind, i nettmaskene.

Dette var imidlertid sommerens første skikkelige test for Chelsea. De har før dette bare spilt en treningskamp mot Crystal Palace. I neste kamp venter tyske Eintracht Frankfurt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.